vrijdag 28 september 2012

Mislukte foto en wat minder mislukte foto's

De farmers wife
Afgelopen weekend heb ik mijn farmer's wife op een laken gespeld, tegen een gordijn aan. Niet zo heel goed idee dus. Hij is nu alleen 's avonds te bewonderen bij lamplicht. Overdag zie je er bijna geen fluit van. Maar goed ik heb nu wel een goed beeld van hoe die gaat worden, nog een paar dingen verhangen en dan kan ik beginnen met in elkaar zetten.

Betere foto's heb ik gemaakt tijdens de quiltbeurs is Sainte Marie Aux Mines. Dit was allemaal heel indrukwekkend. Vooral het winkelgebied.

Hele mooie tentoonstelling over quilts en reproducties,  een beetje jammer dat het bijbehorende boek van de tentoonstelling alleen in het Frans te krijgen was.

Japanse tentoonstelling. 

Ook heel leuk, en zo'n onderrok ga ik zeker nog een keer maken.

zaterdag 8 september 2012

Terug in de tijd

Voor in mijn atelier ruimte op school had ik een naaimachine nodig. Nu kon ik die van thuis meenemen maar die heb ik thuis veel te hard nodig. Dus dan maar een nieuwe. Helemaal nieuwe is die niet maar dat is ook vrij lastig als het uit 1919 komt.



Na een beetje smeren loopt de Pfaff 30 als een zonnetje. En al dat vele trappen is ideaal in de atelier ruimte, die van de winter niet warm te stoken is.